حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

محتوای آخرین پیام جاسوس رییس موساد در دمشق فاش شد

رئیس دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی محتوای آخرین پیامی را که جاسوس صهیونیست قبل از اسارت به دست سوری‌ها در سال ۱۹۶۵ ارسال کرده بود، فاش کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۲ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 13
کد خبر: ۱۶۳۵۷۲

به گزارش راهبرد معاصر، دیوید بارنیا رئیس دستگاه اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی «موساد» محتوای آخرین پیامی را که ایلی کوهن جاسوس صهیونیستی قبل از اسارت به دست سوری‌ها در سال ۱۹۶۵ ارسال کرده بود فاش کرد.

 

افشای این پیام در جریان مراسم افتتاحیه موزه ملی ایلی کوهن در هرتزلیا در مرکز رژیم صهیونیست صورت گرفت.

 

بارنیا به طور علنی و برای نخستین بار آخرین پیامی را که موساد از کوهن قبل از دستگیری اش دریافت کرده بود فاش کرد. این جاسوس در پیامی در روز دستگیری اش در ۱۹ ژانویه سال ۱۹۶۵، از نشستی که شب قبل در ستاد کل ارتش سوریه و با حضور امین الحافظ رئیس جمهور وقت سوریه برگزار شد خبر داد و در آن سند (پیام رمز گذاری شده) نوشت: دیدار در ستاد مشترک ارتش دیشب با حضور امین الحافظ و افسران بلندپایه صورت گرفت.

 

رئیس موساد ادعا کرد تلاش کرده و به تلاش‌ها برای کسب اطلاعات و جزئیات جدید درباره دوره‌ای که ایلی کوهن در سوریه فعالیت می‌کرده است ادامه خواهد داد. 

 

کوهن یکی از بزرگ‌ترین جاسوس‌های رژیم صهیونیستی بود که در سوریه فعالیت می‌کرد. موساد از او به عنوان «مرد ما در دمشق» نام می‌برد. اطلاعاتی که او پس از دوستی با نخبگان سیاسی و نظامی سوریه به طرف صهیونیستی می‌داد کمک زیادی به ارتش اسرائیل در تعامل و مقابله با حملات سوریه در بازه زمانی ۱۹۶۲ تا ۱۹۶۴ و افشای نقشه‌های طرف سوری داشت.

 

او ژانویه ۱۹۶۵ لو رفت و بازداشت و در ۱۸ مه ۱۹۶۵ اعدام شد. کوهن در شهر اسکندریه مصر در خانواده‌ای متشکل از پدر، مادر، شش برادر و دو خواهر به دنیا آمد و برای مهاجرت یهودیان مصر به اسرائیل که خود نیز شخصا به اسرائیل سفر کرده بود تلاش زیادی کرد.

 

دستگاه جاسوسی رژیم صهیونیستی ایلی کوهن را انتخاب کرد تا با نام «کمال امین ثابت» به عنوان جاسوسی در دمشق فعالیت کند و برای همین منظور آموزش‌های بسیار سختی را پشت سر گذاشت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار